Апартамент Passion

Имаме огромното удоволствие да представим на Вашето внимание луксозен апартамент Passion™.

Апартамент Passion™ се намира в централната градска част на Бургас в непосредствена близост до Морската Градина и плажът. Ситуиран е в нова жилищна сграда, построена от професионалните идеи и умения на специалисти влагащи много любов и перфекционизъм в своята дейност. Зданието е една от най-луксозните от смесен тип (жилищно и офис) в града – изградено с висококачествени материали.

Апартамент Passion™ е тип студио (обща площ от 60 кв.м.) отличен луксозен хай-енд апартамент с локация, ул. Адам Мицкевич № 5А, в непосредствена близост до Морската Градина (входа на Пантеона и ресторант Happy Bar & Grill). Жилището е абсолютно ново и напълно обзаведено в унисон с последните тенденции в интериорните решения. Състои се от всекидневна, кухненска част, уютна спалня, прекрасна баня, тоалетна, тераса с градски изглед. Разполага с напълно оборудван кухненски блок с всички необходими електрически уреди, микровълнова фурна, керамични котлони, аспиратор, хладилник, пералня, TV, климатична система, висококачествен теракот, ламинат и мокет.

Апартамента може да бъде използван от две + едно лица (две възрастни лица + едно дете).

Безплатно! Едно дете от 0 до 3 години остава безплатно в бебешко легло.

Едно дете от 4 до 12 години остава безплатно при използване на съществуващите легла.

Едно дете от 13 до 18 години се таксува €10 на нощ в допълнително легло.

Максимум капацитет от допълнителни легла в една стая е 1.

Максимум капацитет от бебешки легла в една стая е 1.

Всеки вид допълнително легло или бебешко креватче се поставят при предварителна заявка от клиента, която трябва да бъде потвърдена от хотела.

Разходите за допълнителни услуги не се калкулират автоматично в крайната цена и трябва дa се заплатят отделно по време на престоя Ви.